Нестандартни функции при вратите Борман

Понякога вътрешните врати на Борман притежават свойства, които са нетипични за тях. Причините за това могат да са различни – липса на пространство, спонтанна идея на собственика и т.н. Трябва само да се внимава вратата да не се повреди безвъзвратно.

Идеите за нестандартните функции са взаимствани от вратисофия.com

  • Закачалка. Когато няма достатъчно място, вратата може да играе ролята на закачалка. Дрехите могат да се закачват на крилото и дори на дръжката. Тази често използвана практика накара производителите да помислят за специални закачалки за врата, които могат да се поставят върху най-горния ръб на крилото. Възможно е да са с различен брой кукички, които не оказват никакво влияние върху цялостта на вратата. Повърхността се запазва, защото няма нужда от пробиване и лепене.
  • Поставка за бележки. Често вратата се използва и като табло за съобщения. Върху нея се поставят различни бележки, адреси, списъци за пазаруване, послания и т.н. Там е най-удобното място, защото всеки минава през вратата и няма как да не види посланието, адресирано до него. В детската стая може да се постави списък със задачи на вратата, които децата трябва да изпълнят.
  • Стена на спомените. Често хората поставят снимки върху хладилника си. Той е много подходящо място за това, но освен върху него, те могат да присъстват и на всяка една врата в жилището. Така се създава уютна и топла атмосфера. Няма нужда да пускате компютъра си, за да видите някой красив спомен или да си спомните за ваш близък. По този начин той ще е пред очите ви. Снимките върху вратата се поставят и махат много лесно. Само с помощта на тиксо, можете да ги сложите където пожелаете и да ги махнете, когато решите.
  • Място за творческа изява. Всеки знае, че децата рисуват на всяка повърхност до която се доберат. Вратите са едно от любимите им места за тази цел. Ако не искате да ви се случи такава беда, можете сами да се погрижите и да превърнете детската врата в дъска за рисуване. Трябва само да дадете измиващи се маркери или водни бои на малчуганите и да ги оставите да творят. След това всичко ще се изтрие много лесно, а мястото за рисуване ще е отново готово за нови произведения на изкуството. Ако пък искате да запазите рисунките им, можете да залепвате върху вратата хартия или фолио, които да отлепвате след това.
  • Това е накратко за нестандартните приложения при вратите от Борман, фирма в София.